Ben jij zo een fan van de chocolade Oreo taart? Probeer dan de Oreo Cheescake uit! Het is een echte aanrader voor een Oreo en Cheescake liefhebber. Een gemakkelijke No-Bake Oreo Cheescake met een Oreo korst! Deze no-bake cheescake is het perfecte dessert voor wanneer dan ook! Nu het weer warmer begint te worden is het echt super fijn om no-bake desserts te maken. Al vind ik bakken wel leuk is het niet fijn om in de warmte iets te bakken. De basis van de Oreo Cheescake begint met de Oreo korst. De korst is een mengsel van Oreo koek kruimels en gesmolten boter, die je vervolgens plat gaat drukken op een bakvorm. Je kunt de korst in 8 tot 10 minuten bakken op 175 graden Celsius als je bang bent dat het uit elkaar valt, maar dat is niet nodig, maar dat is niet nodig zonder bakken blijft de korst ook goed zitten. Zorg er wel voor dat je het goed aandrukt in de bakvorm. De Cheescake is gewoon een mengsel van roomkaas, poedersuiker, een beetje vanille, slagroom en nog meer Oreo koekjes. Zorg ervoor dat voor je begint met de Cheescake de roomkaas op kamertemperatuur laat, zodat je eventuele klontjes vermeid en het zo makkelijker te mengen is.
Als je het mengsel gemengd hebt voeg je er meer verkruimelde Oreo koekjes bij. Laat het dan minimaal een nacht rusten zodat de Oreo Cheescake mooi en stevig is de volgende dag.
Voor de Oreo korst:
1. Laat de Oreo koekjes verkruimelen in de mixer en voeg daarna de gesmolten boter bij totdat alle kruimels vochtig zijn.
2. Voeg de mengsel toe in een bakvorm van 23 centimeter en smeer het in een gelijkmatig lijn in.
3. Stop de Oreo korst in de koelkast om het te laten opstijven.
Om de Oreo Cheescake te maken: